“Μεshkujt më paragjykοjnέ kot”- ModeΙja shqiptare e thotë trç:

LAJME

Μεshkujt më paragjykοjnέ kot”- ModeΙja shqiptare e thotë trç: Marr 1500 për…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Modelja Belinda Dragoti, e cila u bë e njohur si velina e emisionit ka folur për bukurinë dhe inteligjencën, që një femër zotëron dhe kush vlerësohet më shumë ditët e sotme..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet