January 29, 2023

Kushdo që e njeh Presidentin e Republikës tonë ia di dobësinë që ka për gazetaret dhe orët e markës Seiko. Edhe atëhere kur peshonte shumë, edhe tani që ka hequr gjysmën e stomakut dhe është holluar, Ilirit i shkon goja lëng sa herë ka përballë një gazetare. Sidomos nga ato ambiciozet që nuk e kursejnë veten kur vjen puna për ndonjë përfitim, i madh a i vogël qoftë.

Në çdo kohë dhe post ku ka qenë, fiksimi i Metës nuk ka ndryshuar. Kur në zyrën e tij mbërrin një kërkesë për intervistë, ish- kryeministrit i shfrenohet fantazia prej mashkulli që për herë të parë ka parë femër me sy në moshën 25 vjeçare.
Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *