February 9, 2023

Bayern Munich ka shpërblyer një haker me një fanellë të nënshkruar nga Thomas Muller pasi ai vuri në dukje të metat e sigurisë në faqen e tyre të internetit.

Tifozi i Bayernit, Daniel “Ghost” Martins zbuloi se të dhënat e përdoruesve, si emrat dhe informacionet financiare ishin në rrezik.

Hakeri thotë se gjigantët gjermanë nuk iu përgjigjën shqetësimeve të tij në fillim – por në fund ishin aq mirënjohës sa i dhanë atij një fanellë nga asi i tyre legjendar Thomas Muller.

Martins, 24 vjeç, që është një ekspert në sigurinë e informacionit, paralajmëroi Bayernin kur vuri re dobësi në portalin e tyre zyrtar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *