March 24, 2023

Një çift në Staten Island të New Yorkut, është befasuar shumë kur gjatë punimeve në kopshtin në oborr, ka hasur në një valixhe misterioze të mbushur me para e stoli të vjetra./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Çifti nga New Yorku, të cilët ishin duke punuar kur gjetën një valixhe të mbushur me para e stoli të vjetraBrenda saj kishte 52 mijë dollarë dhe stoli me diamante, si dhe shumë unaza të art .

Megjithatë, ata e kuptuan që valixhja kishte të bënte me një vjedhje.Përveç arit dhe parave, në këtë valixhe kishte edhe një letër, në të cilën ishte adresa e një shtëpie, e cila gjendej në lagjen në të cilën banojnë çifti që gjetën paratë.Pasi shkoi në shtëpinë në të cilën ishte adresa në letër, burri zbuloi që fqinjët e tyre ishin grabitur në vitin 2011. .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *