January 29, 2023

Nëse ju themi Aida Shtino, ne e dimë shumë mirë se çfarë ju vjen në mendje. Emisioni “Njerëz të Humbur”, që e bëri të famshëm ka mbetur i ngulit në mendjen e shqiptarëve dhe duket se pyetja kur do ta rikthejë këtë program do ta shoqërojë edhe për shumë gjatë moderatoren. JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT ku shkruan SP.0N.SORED

Aida Shtino pas mbylljes së “Njerëz të Humbur” u larguar për disa vite nga ekrani, për tu rikthyer së fundmi me emisionin “Identiti” dhe mjaft aktive në rrjetet sociale. Pikërisht në Instagram ajo ka bërë reagimin e fundit pët “Njerëz të Humbur”. “O yll filloje emisionin “Njerëz të humbur” se vetëm ty të shkon ai emision”. “Nuk më lejojnë më ta bëj atë emision”, përgjigjet Aida Shtino.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *