April 1, 2023

Një burrë dhe bashkëshortja e tij ranë në dashuri me të njëjtën grua që e takonin tek biznesi i tyre dhe kështu vendosën që të krijonin një marr ëdhënie tres he… JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT ku shkruan SP.0N.SORED

Pronarja e palestrës që mban emrin CrossFit Mary Barillas u njoh me partnerin e saj Leo kur ishin 13-vjeç. Me kalimin e kohës ata filluan të dilnin dhe u martuan kur Mary mbushi 17-vjeçe, në një kohë që Leo ishte duke shërbyer për Trupat Detare në Irak, Sri Lanka, Kore dhe Karolinën e Veriut.Pasi Leo e la punën e tij të mëparshme ata u shpërngulën në Uashington, nisën biznesin dhe sollën në jetë dy fëmijë. 5 vite më vonë, çifti njohën Kimberlee Slagle në palestrën e tyre dhe të tre u bënë miq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *