February 6, 2023

Ilir Shaqiri, Klaudia Pepa dhe Ermal Mamaqi janë juria e “Dance With Me” që nisi këtë të hënë. Kur duket se gjithçka po shkon mirë, një detaj nga regjia nuk i ka shpëtuar rrjetit.

Emrat e antarëve të jurisë shfaqen të shkruar në ledin posht tyre ku shfaqet edhe vlerësimi për konkurrentët.

Por ajo që vihet re është se në vendin e Ilirit (kryetarit të jurisë) shfaqet emri i Klaudias dhe e anasjellta.

Pas kësaj të gjithë po mendojnë se mes tyre ka patur një ko nfikt se kush do mbajë vendin e mesit, që estetikisht dhe vizualisht i shkonte të vetmes vajzë në juri, Klaudias, por duket se Iliri nuk e ka kollaj ta lëshoj atë vend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *