January 29, 2023

y Garazh Nuk Është Hapur Nga Viti 1980 Dhe Kur U Hap Pas 40 Vjetësh, Të Gjithë U Trőnditën Nga Ajo Qe/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Pershendetje , miq te dashur st afi jone ju sjell videon e rradhes ne dobi te tuajen per permisim e njohurive te reja ose lajmeve te reja ne ditet e sotme , Ju ftojme t

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *