March 24, 2023

Një ngjarje e rëndë është shënuar në Brazil. Sipas mediave të huaja atje, një grua dhe vajza e saj 9-vjeçare janë detyruar të gërmojnë va rrin e tyre para se të va rro seshin në kopshtin para shtëpisë nga partneri i gruas./

Pretendimi i tme rrs hëm është bërë nga vajza tjetër e gruas së vd ek ur, e cila ka zbuluar gjithçka në pol ici. Cristiane Arena, 34-vjeçe dhe vajza e saj 9 vjeçe, ishin shpallura të zhduk ura që prej nëntorit. I dyshuar për kr imin e rëndë është partneri i Cristine, Fabricio Buim Arena Belinato./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *