February 6, 2023

Testoni shikimin tuaj -A shihni një numër dhe cilin numrër?” Shumë pak njerëz e kan gjetur numrin brenda rrethit..!

Njerëzit kanë gjetur një iluzion të ri optik për të fiksuar. Një imazh në dukje i thjeshtë i shpërndarë nga përdoruesi i Twitter përmban një numër pjesërisht të fshehur brenda një rrethi me vija të zeza dhe gri.Ndërsa kjo fillimisht duket si një detyrë mjaft e lehtë, shpejt kupton se modeli zig-zag i rrethit i bën gjërat paksa të ndërl ikuara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *