March 23, 2023

Një nënë pretendon se djali i saj ka marrë një lloj infeksioni pasi është qethur te berberi. Gruaja, e cila preferoi të mbetet anonime, e çoi djalin e saj 11-vjeçar në një berber të njohur në Sidnei më 4 shtator për të qethur flokët për ditëlindjen e tij.

Por ajo pretendon se disa ditë më vonë, një infeksion mykotik i lëkurës i cili shkakton një skuqje dhe kruajtje, u shfaq në pjesën e pasme të kokës së tij ku berberi kishte përdorur gërshërët.Ajo thotë se pasi telefonoi berberin për të raportuar se çfarë kishte ndodhur mësoi se ishte personi i tretë që kishte telefonuar atë ditë me të njëjtën ankesë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *