March 30, 2023

Aktori i njohur kosovar Fatmir Spahiu, ka thënë se nëse nuk fillon mësimi të hënën, atëherë të shpallet vdekja e arsimit në Kosovë.

“Eshte mire te Hanen, nese nuk fillon mesimi, me shku deri te shkollat edhe me vendos nga nje kurore, nje lutje te vogel Perendise dhe ta shpallim arsimin e vdekur”

“I lehtë të qoftë dheu, viti shkollor 2022/23”, ka shkruar ai në Facebook raporton Gazeta Blic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *