March 30, 2023

Gjest madhështor! Hoxha dhe murgesha shqiptare bëhen bashkë për të ndihmuar shqiptarët

Gjest madhështor Hoxha dhe murgesha shqiptare bëhen bashkë për të ndihmuar shqiptarët. Një hoxhë mysliman dhe një murgeshë katolike në një qytet në perëndim të Kosovës bashkuan forcat për të ndihmuar familjet në nevojë. Ata po ndihmojnë grupet që ndodhen në vështirësi financiare nga papunësia dhe ndikimi i pandemisë në ekonomi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *