January 29, 2023

Koalicioni i OJQ–ve për Mbrojtjen e Fëmijëve në Kosovë – KOMF ka prezantuar të shtunën instilacionin simbolik “Fëmijët në Shkolla”.

Aktiviteti i cili po zhvillohet në sheshin “Skënderbeu”, për të simbolizuar të drejtën e fëmijës në arsim.

Në këtë aktivitet janë prezantuar edhe të dhëna dhe fakte rreth dëmeve që ndërprerja e mësimit shkakton tek fëmijët.

Greva e përgjithshme në sektorin publik, përfshirë edhe arsimin, ka nisur më 25 gusht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *