March 22, 2023

Tahiraj, ish-bashkël uftëtar i herσit të kombit Sali Çekaj, ka bërë një koment lίdhur me shkuarjen e Kadri Veseli drejt Hagës, ku do të intervistohet nga Gj ykata Specίale./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Tahiraj në postimin e tij potencon se Veseli duhet ta mbrojë “të ze zën” e tij që i ka bërë vendit, dhe ta lerë anash pastërtinë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *