February 9, 2023

Një nga emrat më të diskutuar në vitin 2018 ishte Xhisiela Maloku. Vajza nga Fushë Kruja, asokohe vetëm 25 vjeç, akúzoi ish-të dashurin e saj Rexhep Rraja se e kishte dhúnúar. Ajo deklaroi se ai e përndiqte, madje e kishte dhúnuar dhe djegur me cigare në një dhomë hoteli.

Reagimi i shoqërisë ishte shumë i madh dhe i menjëhershëm, pasi Rexhepi ishte djali i Rrahman Rajës, deputetit të PS. I çuditshëm ishte dhe fakti që pa kaluar 24 orë, vajza tërhoqi denoncimin duke deklaruar se kishte shpikur.Ajo mori fajin mbi vete, ndërsa opinioni publik krijoi idenë se Xhisiela ishte kërcënuar, prandaj tërhoqi padinë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *