December 5, 2022

Nëse hani shumë ushqime të përpunuara që janë të pasura me yndyrna të ngopura, kimikate dhe toksina, ato do të mbajnë dhe bllokojnë arteriet tuaja me kalimin e kohës – ndoshta duke shkaktuar probleme serioze të zemrës dhe gjëra të tjera të pakëndshme.

Kjo gjithashtu ju lejon të keni një rrezik më të lartë të vuani nga një sulm në zemër ose goditjes në tru. Përmirësimi i shëndetit kardiovaskular duke pastruar pllaka në muret e arterieve është një mënyrë e pagabueshme për të zvogëluar rrezikun e sëmundjes serioze të zemrës ose goditjes në tru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *