January 29, 2023

Thuhet që njeriu prej dashurisë verbohet dhe është i gatshëm të bëj çdo gjë, shkruan OnAir. Kështu mund të përshkruhet me pak fjalë edhe rasti i Ahmet dhe Samira Osmanit, të cilët tashmë janë të martuar. Rruga për të ardhur deri në këto momente nuk ishte aspak e lehtë.

Për “ATV” Ahmeti rrëfen se të dy janë takuar në një mënyrë shumë rastësore dhe që prej atij momenti të dy e dinin që dëshironin të kalonin jetën e tyre së bashku. Ai tregon se fillimisht shkoi për të kërkuar dorën e Samires te familja e saj, por familja refuzoi. Pas tentativash të shumta për të mbushur mendjen e familjes së saj, ai bëri të vetmen gjë që i kishte mbetur si mundësi. Ai vendosi ta rrëmbente atë dhe Samira pranoi të arratisej.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *