April 2, 2023

Në emisionin ‘Ftesë në 5’ u diskutua nu d1teti në prani të fëmijëve dhe situata të tjera që vendosin nënat në si klet.Teksa Bieta Sulo i pyeti të ftuarat nëse ua besojnë bashkëshortëve blerjet e të brendshmeve për fëmijët, Ámi Bekteshi u shpreh se meshkujt shqiptarë kanë shumë kom plekse.

Jo vetëm veshmbathje, por edhe peceta menstrùale kanë tùrp të blejnë”, tha ajo.
Në këtë moment nuk mungoi as ndërhyrja e farmacistes Árba Gramo, e cila bazuar në punën e përditshme pohoi se burrat shqiptarë ulin kokën edhe kur blejnë prez.èrvativë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *