March 24, 2023

“Pamje Mahnitse, shikoni si ky lloje i Peshkut del nga uji dhe ben plazh ne rrere..”|VIDEOPershendetje, miq te dashur stafi jone ju sjell videon e rradhes ne dobi te tuajen per permisim e njohurive te reja ose lajmeve te reja ne ditet e sotme.

Ju ftojme ta ndiqni videon e rradhes e cila do ta shfaqet pak me posh, te .Ju Faleminderit shume qe jeni pjes e faqes tone Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo,te.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *