February 9, 2023

Ne emisionin Kojshia Show mysafirë të kësaj jave ishin dy njerëz të veçantë.Mysafiri i parë ishte Shkrimtari dhe ish-ushtari i regjimit komunist, Marcel Hila, si dhe e prifti Don Lush Gjergji.

Marcel Hila, në këtë emision zbuloi se rojet e varrit të Enver Hoxhës ishin shokuar të gjithë, kur kanë dëgjuar britma e ulëurima tek varri i tij. Ata edhe kishin parë një gjë të frikshme.Ndiqeni emisionin nga minuta e 2-të për të mësuar më shumë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *