November 28, 2022

Sonila Meço ishte e ftuar në emisionin “Ëndërrtjerrësit” ku kujtoi fillimet e saj në ekran duke nisur nga edicioni i lajmeve tek prezantimi i programeve sportive dhe takimi me Edi Ramën.Teksa transmetohej puthja me Ramën, Meco tha: “Átë puthje nuk e mbaja mend”.

Ndërsa raportimin për ngjarjen e 9 janarit e cilëson si moment të bukur, pavarësisht se ishte ngjarje e trishtë pasi disa shqiptarë humbën jetën në ujërat e detit Jon teksa udhëtonin me gomone.Unë do të them ditën që mbaj mend, 9 janarin, që ka qenë ngjarja e trishtë. Átëherë për herë kuptova që i përkas këtij profesioni. Natyrisht është ngjarje shumë e trishtë, por profesionalisht do e cilësoja moment të bukur”, tha Meço.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *