January 29, 2023

Deputetja e PL-së, Monika Kryemadhi, dje iu kundërpërgjigj kryeministrit Edi Rama për inceneratorin e Tiranës.Ajo lëshoi akuza ndaj kryeministrit Edi Rama dhe e paralajmëroi se do të digjet bashkë me inceneratorët.

Ajo lëshoi akuza ndaj kryeministrit Edi Rama dhe e paralajmëroi se do të digjet bashkë me inceneratorët.Ajo lëshoi akuza ndaj kryeministrit Edi Rama dhe e paralajmëroi se do të digjet bashkë me inceneratorët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *