February 6, 2023

Allmira është nga Rahoveci dhe aktivitetin si miss e modele e nisi në qytetin e Prizrenit.Ajo fitoi edhe çmimin e madh “The Best Model of Kosova” dhe kështu nisi një karrierë të suksesshme në botën e modelimit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *