March 31, 2023

Ka rënë në dashuri me majmunin/ Gruaja qan me të madhe: Nuk më lënë ta takojAfeksioni me kafshët është mjaft i shprehur te disa persona. Disa njerëzi konsiderojnë ato si fëmijët e tyre, ose në disa raste dhe partnerë.

Ky është dhe rasti i një 38-vjeçareje në Belgjikë, të cilës iu ndalua hyrja në një kopsht zoologjik, pas afrimitetit të tepërt që ajo pati me një shimpanze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *