December 4, 2022

-Kryeministri i Kosoves, AIbin Kurti ne ceremonine e pranim-dorezimit te donacionit te SHBA-se me automjete ush ta,rake té bIin,duara, ka thene se vendi eshte duke u perbaIIur me sfida e veshtiresi si rezultat i pandemijse globale.-Albin Kurti ka shtuar se institucionet jane duke u angazhuar maksimal,isht qe kjo vale e radhes me variant,in e ri te kaloj me sa me pak jete te hum,bura dhe sa me pak p asoja per qytetaret dhe eko nomine.Pa varesisht kesaj gjendje te renduar,

Republika jone vazhdon te mbetet e perkushtuar qe te punoj bashke me aleatet dhe partneret per te kontribuar per paqen e qendrueshme, stabilitetin afat gjate dhe sigurine rajonale e globale.Vendi yne po mir pret refugjatet af ga,ne, po mbeshtet ush tarakish t paqen ne lindjen e Mesme, dhe vendet e rajonit me fat keqe,sisht natyrore. Ne rrugen e rritjes dhe zhvillimit te ush trij,se tone, rol te rendesishem luan partneri yne i pa zevendesueshem strategjik Shtetet e Bashkuara te Amerikes”, ka thene Albin Kurti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *