January 29, 2023

Deputeti Armend Muja, është zgjedhur kryetar i Lëvizjes Vetëvendosje në Mitrovicë.Kjo u bë e ditur nëpërmjet një njoftimi nga Qendra e VV-së në këtë qytet.Sipas këtij njoftimi kryetare e Gruas është zgjedhur deputetja Arjeta Fejza, si dhe kryetar i Rinisë, Lorik Hysenaj.

“Kryetar i qendrës është zgjedhur, Armend Muja.Kryetare e GVV në qendër është zgjedhur, Arjeta Fejza.Kryetar i RVV në qendër është zgjedhur, Lorik Hysenaj”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *