November 26, 2022

Avokati i njohur kosovar, Arianit Koci, duket se nuk ka mundur te permbaje veten ndaj Bashkimit Evropian. Ai i ka quajtur rrenca zyrtaret e larte te Bashkimit Evropian, derisa iu ka permendur premtimet per liberalizim vizash.Çka po ma vyne me pase pune me rrenca? ka shkruar me pas Koci./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ja dhe postimi i tij:Na kane merzite me kete perspektiven evropiane, prej zyrtareve te Evropes.A ka mundesi hiç mos me hy ne BE? Nuk jemi Britani, por e kemi krenarine si te tyre. Çka po ma vyne me pase pune me rrenca?Pas liberalizimit te vizave per Ukrainen me 50 milion banore, e ne gjendje lu fte per shkak te Krimese, nuk ka asnje arsyetim per mos liberalizim te vizave per Kosoven ne nje reagim te frikshem. Nuk dihet se çka e ka shtyre konkretisht Koci te shpertheje ne kete forme./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *