March 23, 2023

Dëgjoni mjekun: “Dieta mrekullibërëse”, kështu i dobësova gratë 12 kg për 1 muaj

Nëse shumica e femrave, por jo vetëm tentojnë të heqin sa më parë kilet e tepërta dhe nuk ia dalin mbanë, një prej mjekëve popullor shqiptar, Ylli Merja thotë se kjo nuk është më një problem.Kështu ai nënvizon faktin se shumica e grave tani në stinën e verës kërkojnë të kenë linja sa më të bukrua për t’i ekspozuar në plazh dhe me këshillën që ato gra kanë ndjekur prej tij, ia kanë dalë mbanë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *