March 31, 2023

Moderatorja Ester Bylyku, ka zbuluar një nga momentet më të sikletshme gjatë emisionit të saj “Glamour Zone”. Ester ka treguar sesi një e ftuar ka tentuar që ta puth në buz me zor, teka ka thënë se kjo kaq qenë shumë e sikletshme për të.JU

“Ka nga ato raste që ka të ftuara që nuk duan të bëjnë shoë, ka dhe nga ata që duan të bëjnë shumë shoë. Ka qenë një rast me dikë që ka qenë e ftuar në emision (vajzë) dhe më kërkoi të bëjmë shoë. I thash pa merak do të bëj pyetje të bukura. Në rregull tha, po unë kam një mendim më të mirë tha, do të të puth në buzë. I thashë jo dhe nuk e kam menduar,” u shpreh Ester Bylyku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *