March 31, 2023

hapur nbiseda me persona jashte familjes… dhe fillova me nje djal te ri te komunikoj dhe nje dit vendosa me dal se at dit me beri nervoz burri i thash ne tel kur ki me ardh tha ndoshta nuk vi hiq se skam per kan me ardh m tha un nan e bab skam ato kan ik per tjeter dunja a sa per gru kam ktu sa te dush dhe u zge.rdhike si magar.. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN

te madhe me fol kur te vish se shqiptart e kan merak jo kesh te fi.lanja jo ja bona kshtu jo ajo mtha kshtu.. leni kto bud.allak.ija po merren ne lidhje ta dish se do knaq.emi edhe plus me lek jam mir se aj me qon sum le bash ke.q.. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *