February 9, 2023

Ish-eprori i lartë i UÇK-së, dhe ish-agjenti i SHIK-ut, Naim Miftari ka paralaj mëruar a rrestime të reja të Gjykatës Speciale.Miftari përmes një postimi në Facebook, thotë se së shpejti në Hagë do iu bashkohet edhe një përforcim i ri./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ai ka postuar një fotografi ku shihet Hashim Thaçi, Kadri Veseli tashmë të a rrestuar, së bashku me Azem Sylën dhe Xhavit Halitin.Sipas aludimit të Miftari i arres tuari i radhës mund të jetë Azem Syla.Ish-eprori i lartë i UÇK-së, dhe ish-agjenti i SHIK-ut, Naim Miftari ka paralaj mëruar a rrestime të reja të Gjykatës Speciale.Miftari përmes një postimi në Facebook, thotë se së shpejti në Hagë do iu bashkohet edhe një përforcim i ri./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *