March 30, 2023

Korporata Energjetike e Kosovës ka bërë të ditur se dje është ndaluar njësia A-3.Në postimin e lëshuar thuhet se kjo ka ndodhur si pasojë e veprimit të mbrojtjes në ndërpresin e gjeneratorit, transmeton KlanKosova.tv.

“Në këtë drejtim ekipet profesionale të KEK-ut dhe KOSTT-it janë duke punuar në identifikimin e burimit që ka shkaktuar veprimin e kësaj mbrojtje dhe për të mundësuar rikthimin e sigurt të njësisë në punë në kohë optimale”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *