November 28, 2022

Ndonëse thotë se gjasat janë realë që Kosova ta marrë vendimin pozitiv këtë vit, ajo sqaron se tek vitin tjetër kosovarët mund të lëvizin të lirë. Zgjatja e këtij procesi, sipas Kusari-Lilës mund të ndodh për shkak se së pari merret vendimi e pastaj fillon zbatimi i tij dhe se duhet që të përfundojnë shumë çështje teknike e të njoftohen shtetet anëtare.HAP REK IAMEN ME POSHTE

“Gjasat janë reale megjithatë janë gjasa të cilat nga ana jonë janë vlerësuar edhe më herët që janë plotësuar të gjitha kushtet ndërsa varet nga një mekanizëm tjetër jashtë nesh për të përcaktuar procesin final të liberalizimit të vizave”.HAP REK IAMEN ME POSHTE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *