March 30, 2023

Muhamet Hamiti, anëtar i Kryesisë së LDK-së, ka reaguar përmes një shkrimi në Facebook, ku ka thënë se Kosova është me fat që ka media të pavarura dhe jashtë kontrollit të pushtetit.Ai tutje ka thënë se media, i cili llogaritet pushteti i katërt, po e luan rolin e vet me shumë përkushtim.HAP REK IAMEN ME POSHTE

Ky është postimi i Muhamet Hamitit:Kosova është me fat që ka media të pavarura, jashtë kontrollit të pushtetit.Pushteti i katërt – media – po e luan rolin e vet me shumë përkushtim.HAP REK IAMEN ME POSHTE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *