February 6, 2023

Kr.iza në Afg.anistan ka ringjallur thi.rrjet e disa zyrtarëve në Bruksel që bll0ku të krijojë f0rcën e vet të rea.gimit të shpejtë.Por, Jens Stoltenberg, Sekretari i Përgjithshëm i NA.TO -s, tha se një veprim i tillë do të d0bësonte aftësinë e përbashkët për të punuar së bashku./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Stoltenberg parala.jmëroi se krijimi i F0rcës së B.E-së mund të d.ëmtojë lidhjet me SH.B.A-në, raporton DailyMail. Sekretari tha se përpj.ekjet e shtuara evropiane nuk mund të zëvendësojnë kurrë NA.TO-n dhe se duhet të sig.urohen që Evropa dhe Ame.rika e Veriut të bashk0hen…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *