March 31, 2023

dua edhe une ta shpreh bre.ngen time se nuk mund ta shpreh me as kon e me dhe.mb qdo dit d.h.im.bja si e mbaj brenda vetes edhe une si qdo e re u dashurova me nje person si e doja ma shum se veten kalum shum vite sebashku e doja shum dhe me donte shum Po..LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Fati deshi te mos jemi bashk sh.kaktare ishte familja ime per nda.rjen ton me l.uti aq shum te iku te shkoj me ta mu pergj.eru Kurr si harroj lot.et e ti ishim dyt te ri e dashuronim njani tjetrin si te qm.endur u ndam mme.rzita vujta aq shum LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *