November 28, 2022

Sarah Berisha dhe Dj PM janë një prej çifteve më të dashura për publikun shqiptar.Dyshja sjellin vazhdimisht momente funny nga përditshmëria e tyre dhe i tillë ishte edhe një i fundit nga dasma e menaxherit të Pm dhe Dagz, Tataruka.

Një video e shpërndarë në rrjetet sociale tregon Pm, i cili i afrohet Saras para shumë të pranishmëve duke u bërë kinse po i propozon por kutia ishte e zbrazët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *