March 31, 2023

Ish-rektori i Universitetit të Prishtinës Ramadan Zejnullahu, njëri nga më të respektuarit, ka reaguar për grevën në arsim.Ai i shqetësuar se tashmë një muaj, nxënësit po i humbin ditët e mësimit, me një elokuencë, kujtim vlerash dhe besimesh, iu bën thirrje mësuesve t’i japin fund grevës vet ata, që të mos marrin përsipër mëkatet e të tjerëve. HAP REK IAMEN ME POSHTE

Në një letër të shkurtër dërguar gazetës “Bota sot” por me përplot mesazhe kuptimplota, ish-rektori Zejnullahu, profesori me dekada i lëndës së matematikës në Universitetin e Prishtinës, iu bën thirrjes mësimdhënësve që ta tregojnë fisnikërinë e tyre, pranë ditarit, përballë nxënësve, pa e lejuar turpërimin! HAP REK IAMEN ME POSHTE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *