November 28, 2022

Përderisa greva në arsim vazhdon dhe sindikalistët po akuzohen se po i mbajnë peng fëmijët, gazetari Berat Buzhala ia rikujtoi disa fakte kryeministrit Kurti. Berat Buzhala, duke shkruar për grevën në arsim që po vazhdon, rikujton edhe një herë faktin se vajza e kryeministrit Kurti vijon shkollën në Norvegji, ‘derisa fëmijët në Kosovë po mbahen në shtëpi’.HAP REK IAMEN ME POSHTE

Buzhala shkruan:Po behet nje muaj prej kur qindra mijera nxenes po mbahen te ngujuar ne shtepite e tyre, sepse kryeministri Kurti e ka shume te rendesishme egon personale.Gjate kesaj kohe kur femijet ne Kosove po mbahen ne shtepi, çika e kryeministrit po i vijon shkollimet ne Norvegji.HAP REK IAMEN ME POSHTE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *