February 6, 2023

Këngëtarja Romina Aliaj ka deklaruar se do të dëshironte që burrin i saj të ishte mysliman.Gjatë një interviste për emisionin ajo ka thënë se një nga arsyet është sepse burrat myslimanë janë të pastër, pasi marrin abdes 5 vaktet.S/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Nuk jam praktikante 100% por jam myslimane, nuk e mohoj, por praktikante jo shumë. Vlerësoj shumë pastërtinë tek një mashkull, sidomos myslimanët njëherë se marrin abdes 4 herë në ditë dhe janë, kuptohet vetë”,- tha këngëtarja./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Këngëtarja Romina Aliaj ka deklaruar se do të dëshironte që burrin i saj të ishte mysliman.Gjatë një interviste për emisionin “Ekspuls”, ajo ka thënë se një nga arsyet është sepse burrat myslimanë janë të pastër, pasi marrin abdes 5 vaktet.“Nuk jam praktikante 100% por jam myslimane, nuk e mohoj, por praktikante jo shumë. Vlerësoj shumë pastërtinë tek një mashkull, sidomos myslimanët njëherë se marrin abdes 4 herë në ditë dhe janë, kuptohet vetë”,- tha këngëtarja./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *