January 29, 2023

Deputeti i AAK-së, Pal Lekaj ka reaguar pas deklaratave të këshilltarit të kryeministrit Kurti, Hysamedin Feraj.Lekaj përmes një postimi në Facebook ka thënë se me ardhjen e VV-së në pushtet është bërë normale t’i fyesh vlerat e luftëd çlirimtare. HAP REK IAMEN ME POSHTE

“Deklaratat e gojëprishurit dhe mbeturinës së fundit të komunizmit shqiptar janë po aq skandaloze sa heshtja e Kryeministrit Albin Kurti”, tha Lekaj.Tutje, Lekaj shtoi se në këtë situatë, Feraj është dashur të largohej prej partisë dhe siç u shpreh ai të shpallej person non-grata.HAP REK IAMEN ME POSHTE

“Është me të vërtetë e shëmtuar kur bënë këto pyetje një shqiptar, më keq akoma kur ai është pjesë e një partie politike që udhëheq qeverinë e Kosovës, në formatin më të lehtë është dashur të largohej prej partisë dhe të shpallej person non-grata. Thënë shkurt, me ardhjen e VV-së në pushtet, është bërë mëse normale t’i fyesh vlerat e luftës çlirimtare”, ka përfunduar Lekaj.HAP REK IAMEN ME POSHTE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *