November 28, 2022

Sot është dita më e trishtë e jetës sime.Si doktor, unë kam trajtuar aq shumë gra shtatzëna dhe çdo herë që jam në sallën e lindjes i lutem Zotit t’i bekojë të gjitha nënat.që gratë kalojnë në sallën e lindjes është e papërshkrueshme dhe kjo nuk përfshin vetëm nëntë muajt e shtatzanisë.

Ato kalojnë shumë më tepër për të sjellë një jetë të re. Sot qaj me hidhërim, sepse kam humbur një grua, ne lutemi që këto gjëra të mos ndodhin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *