November 28, 2022

Gazetari kontravers Visar Duriqi po thotë se për moslejimin e simboleve fetare, ka një udhëzim administrativ që përcakton një rregull të tillë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Duriqi mes tjerash deklaron se një ndryshim të këtij udhëzimi po duan ta ndryshojnë vet imamët radikalë siç i quan ai, sipas kërkesave të tyre, /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

”Ka një udhëzim administrativ ku nuk lejohen simbolet fetare. Nuk specifikohet veç shamia, por të gjitha simbolet fetare. Dhe shamia është simbol fetar, pra nuk është diçka tjetër përveç simbol fetar”./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *