January 29, 2023

“Nëse do ju duhej të zgjidhnit përdorimin e vetëm një prej këtyre pajisjeve, do të ishte tharësja që than flokët mamaja apo rezistenca ku ngroh këmbët vjehrra?”Kjo ishte tema e diskutimit në “Aldo Morning Show” ku Nasi, një telefonues nga Skrapari habit Aldon dhe gazetaret me përgjigjen e tij.

Ai thotë se vjehrra është gjithçka për të sepse i ka dhënë jetë bashkëshortes së tij.Biseda:Nasi: Kjo është paksa delikate si pyetje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *