January 29, 2023

36 vjeçarja e diνοrcυar shtαng me histοrinë: Vjehrra thoshte ditën më ka …, natën burri, nuk mund të….hap ma rket1ngun qe shfaqet men jeher po sht kesaj edhe shf aqet v1deo mos e hum bisnii LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN

Sot në “Ftesë në 5” me Bieta Sulon u trajtua historia e Elona Salkurtit, 36 vjeçarja që pak muaj më parë përfundoi studimet e mesme..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *