January 29, 2023

Seriali televiziv “Fate te kryqezuara” ka rrembyer zemrat e ndjekesve te telenovelave turke ne Shqiperi, e duhet thene se nuk jane te pakte ata. Dy personazhet kryesore te ketij seriali ishin Xhihani dhe Gylsereni ne rolin e tyre si cift qe dashurohen krejt spontanisht ndersa nderthuren edhe me tematika te tjera.DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI ME TEPER

Emri i vërtetë i Xhihanit është Erkan Petekkaya, ndërsa familja e tij në jetën reale përbëhet nga bashkëshortja e cila quhet Didem dhe djalit Canos. Nje familje e bukur dhe mesa duket edhe me e bukur se ajo ne film.DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI ME TEPER

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *