March 31, 2023

Partia më e vogël opozitare, Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës, ka paralajmëruar për një aksion simbolik të mërkurën nga të rinjtë e kësaj partie.AAK-ja njoftoi se aksioni ka të bëjë me mbështetjen e kërkesave të mësimdhënësve që po grevojnë, dhe se ai do të zhvillohet në orën 10:00.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Të mërkurën 28 shtator 2022, duke nisur nga ora 10:00, Aleanca e të Rinjve të Kosovës, zhvillon një aksion simbolik para Ministrisë së Arsimit, në mbështetje të kërkesave minimale të mësimdhënësve”, thuhet në njoftim.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *