January 29, 2023

Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti është personi më i fuqishëm politikisht në Kosovë.Ka deklaruar kështu komentatori politik, Fidan Rama.Ai teksa ka komentuar zgjedhjet e brëndshme të partisë së kryeministrtit Kurti, ka shtuar se ky i fundit aktualisht është në kulmin e karrierës së tij, dhe si i tillë, sipas Ramës s’ka logjikë që ta sfidojë askush tjetër brenda subjektit.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

‘z.Kurti momentalisht është personi më i fuqishëm politikisht në Kosovë. Fuqinë më të madhe politike, sot e ka Kurti. Në këso rrethana nuk mundesh me prit që një personalitet siç është Kurti, në kulmin e karrierës së tij dhe fuqisë së tij, me lëshu karrigën e partisë që e udhëheq. S’ka logjikë tjetër që lojën që një subjekt politikë e fiton me një personalitet të fuqishëm, ta ndërroj”, tha Rama.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *