November 28, 2022

Një çift i ri ka mirëpritur në jetë dy herë binjakë joidentikë në më pak se dy vite. Shauna Copple dhe Josh Fell nga Swinton u sh.ok.ua.n kur zbuluan se po prisnin binjakë në vitin 2017./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Çifti mirëpriti në jetë Amelia-Rose dhe Maison në nëntor të atij viti. Por kur Shauna ngeli shtatzënë përsëri një vit më vonë, u tr.on d.it akoma më shumë kur zbuloi se priste binjakë për herë të dytë.Javën e kaluar ata mirëpritën në jetë grupin e dytë të binjakëve, Islan dhe Darcie./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Nuk kemi binjakë në familje kështu që u suprizuam kur e zbuluam për herë të parë. Menduam se do ishte e vë.sht.irë por nuk ishte aq sa e kishim imagjinuar,-tha ajo.“Kur ngela shtatzënë sërish u sh o.k.ova kur na thanë se ishin sërish binjakë. Menduam: E kemi kaluar njëherë këtë kohë ndaj do jetë më e lehtë.”/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *